Izvor: BSC HAPPY
04.03.2023 u 09:18
0

NE PROPUSTITE „PRELO U NAŠEM SOKAKU“ NA TV HAPPY U NEDELJU OD 13 ČASOVA: Samo za Vas zanimljive priče iz SUBOTICE i specijalni muzički gost!

U nedelju od 13.00 časova u emisiji Prelo u našem sokaku na Happy televiziji očekuju vas zanimljive priče i sjajni gosti.

U nedelju od 13.00 časova u emisiji „Prelo“ u našem sokaku na TV Happy  predstavljamo Vam Suboticu koju krasi predivna arhitektura koju ćemo slikom preneti gledaocima kroz priče o Gradskoj kući, obićićemo ergelu Kelebiju i Palićko jezero, a upoznajemo Vas i sa vitezovima vina.

Za dobru muziku i raspoloženje pobrinuće se i muzička zvezda Biljana Jevtić koja će samo za Vas pevati najveće hitove, a ujedno će u našoj emisiji ekskluzivno odgovoriti na lažne novinske natpise o njenom zdravstvenom stanju.

Biljana je potvrdila da se oseća nikad bolje, što će u nedelju i pokazati svim gledaocima i zabaviti ih na najbolji mogući način.

Kroz našu emisiju kao i svake subote upoznaćete jedan novi deo Srbije, uživajte u lepoti naše zemlje i upoznajte njene najlepše predele.

Ne propustite emisiju „Prelo u našem sokaku“, provedite nedeljno popodne uz dobru muziku, sjajne goste i još bolje priče.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter