Izvor: Tanjug
21.08.2020 u 12:21
0

NOVA MERA ZA UBLAŽAVANJE POSLEDICA KORONA VIRUSA: 350 evra po ležaju, 150 za svaku sobu

Gradski hotelijeri će dobiti od države direktnu subvenciju od 350 evra za svaki ležaj i 150 evra za svaku sobu, što je nova i prva sektorska mera za ublažavanje posledica virusa korona koji je ta kriza ostavila na ugostiteljstvo, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali.

OVO MORATE ZNATI

DAČIĆ PORUČIO: Neka odnos SNS i SPS ostave Vučiću i meni

PORUKA PREDSEDNIKA IZ BATAJNICE: Vojska Srbije pokazala kolika je sila!

PRVI REZULTATI ISTRAGE PORODIČNE TRAGEDIJE: Muž nije bacio ženu sa detetom u Lazarevcu

ISPOVEST VERE MATOVIĆ: Krvavo stečen novac, dok pevamo očevi nam leže u KAPELAMA!

Ministar je nakon sastanka sa predstavnicima gradskih hotelijera u Privrednoj komori Srbije rekao da je jedini uslov za korišćenje te pomoći države da hotelijeri do kraja godine ne otpuste više od 10 odsto radnika.

Istakao je da će za desetak dana Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objaviti javni poziv za hotelijere kojim će biti precizirani kriterijumi za prijavu i pozvao ih da tom pozivu odazovu.

Očekuje se, kaže Mali, da će novac hotelijeri dobiti krajem septembra, a najkasnije u prvoj nedelji oktobra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter