Izvor: Novosti
31.05.2022 u 07:58
0

NOVE CENE KARATA ZA VOZ „SOKO“: Evo koliko će od sutra koštati vožnja od Beograda do Novog Sada

Kako  je ranije najavljeno, period promotivnih cena voznih karata za brzi voz ,,Soko“ od Beograda do Novog Sada biće produžen, a cena vožnje u jednom smeru za ovu relaciju od 1. juna iznosiće 400,00 RSD, saopšteno je iz preduzeća „Srbija voz„.

„Soko“ saobraća kao Intercity voz, koji za 36 minuta prelazi udaljenost i staje samo na jednoj stanici, i kao Regio Express voz, koji navedenu udaljenost prelazi za oko 48 minuta i staje na sedam stanica. Povratna karta za najsavremeniji voz u regionu iznosiće 800,00 RSD.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Imajući u vidu da Regio vozovi predstavljaju okosnicu saobraćaja i izbor najvećeg broja naših građana zbog rasporeda stanica i vremena putovanja na relaciji Beograd – Novi Sad, cena karte 2. razreda u jednom smeru od 1. juna iznosiće 393,00 RSD, a povratna karta za ovaj tarifni rang voza od sledećeg meseca biće svega 628,00 RSD, navode iz ovog preduzeća.

Kako je otvaranjem brze pruge oblast između Beograda i Novog Sada postala jedinstveno tržište rada čiji dalji razvoj zahteva i veću mobilnost radne snage, „Srbija voz“ je obezbedio i posebne uslove za prevoz zaposlenih – cena mesečne pretplatne karte za Regio voz iznosiće 6.874,00 dinara, što je za čak 48 odsto niže za radnike koji koriste voz kao prevozno sredstvo u odnosu na ukupnu cenu pojedinačnih karata na mesečnom nivou koje su bile dostupne tokom promotivnog perioda, istakli iz iz preduzeća Srbija voz.

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK, 31. MAJ: Smena sunca i pljuskova, temperatura do 30 stepeni

Sve dodatne informacije o redu vožnje i cenama voznih karata za pojedine relacije se mogu naći na sajtu www.srbvoz.rs.

Karte se mogu kupiti na putničkim blagajnama i kartomatima, a kupovinom onlajn na sajtu „Srbija voza“ ili putem mobilne aplikacije obezbeđen je i dodatni popust od 5 odsto.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter