Izvor: BSC happy portal
23.05.2023 u 09:29
0

OVO JE SLOBODAN NEGIĆ, OTAC NASTRADALE DEVOJČICE U „RIBNIKARU“: „Divan dečak sa malih ekrana, a sada najtužniji otac“

Ovaj film je obožavala čitava nacija.

Kao dečak se proslavio u igranom filmu „Čavka“ 1988. Generacije su uživale gledajući  film. Glavni likovi su dvojica osnovaca koji su različitog socijalnog statusa, a intenzivno se druže  i pokazuju nam kako ništa nije važno ako ste pravi prijatelji. Proka je dečak koji je boljeg materijalnog stanja i prihvatio je Čavku za drugara iako je ovaj beskućnik. Žanr filma je drama, a ono što se dogodilo mladom glumcu je velika tragedija.
 Kada je postao otac, nije imao sreću da uživa u odrastanju svoje cerke.  Srećno detinjstvo njegove mezimice i još osmoro dece i radnika obezbeđenja prekinuo je masakr koji se dogodio 3.maja u O. Š Vladislav Ribnikar.
 Naime, reč je  Slobodanu Negiću. On je otac nastradale devojčice tog nesrećnog dana za celu naciju. Svakako ničija tuga se ne meri sa roditeljskom. Našao je snagu da to podeli javno. Govorio je pred malim ekranima o bolu koji je nemerljiv. Uverio nas  da imamo empatiju kao narod. Iako se sudbina na najsuroviji nacin poigrala sa njegovom porodicom, zahvalan je svima što su uz njega:
-Sa drugaricom je bila u toaletu. Istrčala je kad je čula pucanj. Ne upirem prstom ni u koga. Ja ne tražim krivca, reči cu Slobodana Negića.
Krvavi pir koji se dogodio u O. Š Vladislav Ribnikar kada je K. K ubio svoje drugare iz škole i radnika obezbeđenja je nešto sto  Srbija nikada neće zaboraviti.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter