Izvor: Telegraf
13.12.2021 u 08:59
0

OBRENOVAC: Obustava nastave u školama na 48 sati

Na sednici Kriznog štaba GO Obrenovac doneta je odluka o obustavi nastave na 48 sati. Kako prenose mediji predsednik te beogradske opštine Miroslav Čučković rekao je da je nastava obustavljena na dva dana dok TENT ne dođe na mrežu. 

Sve škole dobile su obaveštenje da zbog novonastale situacije sa grejanjem nastava u svim školama bude obustavljena u narednih 48 sati.

Odluka se odnosi na osnovne škole „Bosanski partizani“, „Jefimija“, „Buda Davidović“, „Zmajevoj“, „Prvoj tehničkoj“, gimnaziji i drugim školama.

– Obdaništa će nastaviti redovno da rade – objavio je predsednik opštine Miroslav Čučković.

Kako je jutros izjavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, situacija sa vodom u Obrenovcu je normlaizovana, a očekuje se da se reši i problem sa strujom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter