Izvor: Alo.rs
16.02.2023 u 17:17
0

OGLASIO SE DRAGAN NAKON ZAVRŠENE POTRAGE: „Hvala vam svima koji ste nas tražili i brinuli“

Za Draganom Daničićem i njegovom kćerkicom tragalo se od juče, a oni su ostali zaglavljeni u kolima, u snegu, kod manastira u Zlotu.

Zaglavili smo se u snegu, proveli smo noć u kolima, a ujutru smo našli pomoć u šumarskoj kućici, priča Dragan Daničić ispred policijske stanice Despotovac, iz koje je izašao sa ćerkicom u naručju.

Za Draganom i njegovom ćerkom tragalo se od juče, a oni su ostali zaglavljeni u kolima, u snegu, kod manastira u Zlotu.

NAĐENI NESTALI DRAGAN I NJEGOVA ĆERKA

– Dvojica momaka su nas izvukla tojotom, kaže, a na pitanje kako je i da li je bilo mnogo hladno, odgovara:

– Dobro smo. Bilo je hladno, ali imali smo goriva, ako neko ide u planine neka napuni rezervoar, poručuje na kraju.

Na pitanje kako su tamo završili, kaže:

– Išao sam u Zlot da uzmem med, a navigacija me je navela preko planine. Još je neki gospodin sišao pre mene džipom i prikolicom, pa sam mislio da nije bilo problema i da ću tako i ja, a u stvari se i on gore zaglavio, ispričao je Dragan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter