Izvor: Alo.rs
15.03.2023 u 17:55
0

OGLASIO SE FOND PIO: Važno obaveštenje za penzionere!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje oglasio se sa novim saoštenjem za penzionere.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje je ušao u veoma važan projekat izrade nove generacije Penzionerskih kartica sa ciljem da se na direktni način unapredi životni standard penzionera.

Penzioneri zadovoljni akcijom besplatnih pregleda i najavom penzionerske kartice

FOND Pio obaveštava da je uvedena izmena u radnom vremenu.

Prijava za penzionerske kartica počela je od 15. marta i zbog velikog interesovanja radno vreme šaltera u filijali Požarevac se produžilo do 18 časova, navode iz Fonda PIO.

PIO fond je i ranije izdavao penzionerske kartice, ali one su bile namenjene zaštiti ličnih podataka penzionera i služile su za dokazivanje statusa penzionera.

Cilj je da se omogući penzionerima da upotrebom kartice ostvaruju pogodnosti, popuste, skupljaju poene i drugo kojima će moći da u društveno odgovornim institucijama ostvare benefite.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter