Izvor: RTV Gračanica
08.01.2023 u 13:19
0

„OVO SE NE OPRAŠTA!“ Majka ranjenog dečaka sigurna da je Albanac sa namerom pucao na Stefana i Miloša

Majka ranjenog Stefana, Zorica Stojanović zahvalna Bogu što je njen sin živ i van živtone opasnosti

Majka jedanaestogodišnjeg Stefana, koji je ranjen na Badnji dan u Gotovuši, izjavila je da je zahvalna Bogu što je njen sin živ i van živtone opasnosti, a da ne sme ni da pomisli da je ishod mogao biti i drugačiji.

– Ja sam tog dana bila u potpunom šoku, a kako bi me smirili rekli su mi da nije pucano direktno u moje dete. Međutim, u razgovoru sa Stefanom došla sam do zaključka da je u njih namerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo ranjavanjem – kazala je Zorica Stojanović i dodala da tek sada nakon svega može da se sagleda prava situacija.

PUCANJ U STEFANA I MILOŠA JE PUCANJ U SVAKOG OD NAS: Gradonačelnik Štrpca pozvao na protest u nedelju

Zorica je istakla da nije bila prisutna na mestu gde se to deslilo, a da je u prvim trenucima prenosila informacije koje su stizale do nje. Naglasila je da su prijatelji i rodbina hteli da ublaže situaciju kako bi je smirili.

– Hvala svima što su hteli da nam i na taj način pomognu i mene kao majku zaštite jer sam bila pod velikim stresom i veoma sam bila uplašena, hvala Bogu što se sve dobro završilo, a sada znam da je to bio pokušaj ubistva – kaže Stojanovićeva.

Ona ističe da je sasvim sigurna da je Albanac sa namerom pucao na Stefana i Miloša.

– Očekujem da Albanac koji je pucao bude najstrože kažnjen i molim pravosudne organe za to, jer ovo se ne oprašta. Pitam se dokle više, zar treba neko da strada? – kazala je ona.

Albancu koji je pucao na Stefana i Miloša, prema pisanju prištinske štampe, određen je pritvor do 30 dana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter