Izvor: Tanjug
22.03.2023 u 18:21
0

VOZAČI, OPREZ! Pojačana kontrola saobraćaja od 23. do 26. marta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u cilju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, sprovešće u periodu od 23. do 26. marta na teritoriji Republike Srbije centralnu akciju pojačane kontrole saobraćaja.

SPAVAĆEMO SAT KRAĆE: Evo kada počinje letnje računanje vremena!

Saobraćajna policija kontrolisaće učesnike u saobraćaju svim raspoloživim ljudstvom i tehnikom, a fokus kontrole je otkrivanje prekršaja kojima se neposredno ugrožava bezbednost učesnika u saobraćaju, odnosno prekoračenje brzine, nepropisno preticanje, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, kao i ostali prekršaji, saopštio je MUP.

Kako se podseća, od početka godine u saobraćajnim nezgodama poginulo je 90, a povređeno više od 2.500 učesnika u saobraćaju, dok je samo u poslednja tri dana smrtno stradalo osam učesnika u saobraćaju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve učesnike u saobraćaju da se ponašaju odgovorno, poštuju propise i tako daju direktan doprinos unapređenju bezbednosti saobraćaja na putevima, dodaje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter