Izvor: BSC happy portal
28.03.2023 u 20:22
0

„POSLE SE PITAM ŠTO SAM DEBEO“: Predsednik Vučić ušetao u kuhinju pred večeru sa predsednicom Grčke uz šaljiv komentar! (VIDEO)

Ovaj video je postao viralan za nekoliko minuta.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je interesantan snimak na Instagramu, na kome se vidi kako ulazi u kuhinju, gde se kod kuvara interesuje šta spremaju za večeru.

Predsednik Aleksandar Vučić: „Za Srbiju je važno da čuva decu i svoje nacionalne interese. To je za Srbiju od presudnog značaja!“

Predsednik Vučić nije mogao da odoli, pa je probao jedno od jela koje će biti posluženo na večeri sa grčkom predsednicom Katerinom Sakelaropulu.

„Posle se pitam što sam debeo. Pred svečanu večeru sa Katerinom Sakelaropulu“, našalio se predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter