Izvor: Tanjug
18.06.2020 u 10:31
0

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO: PRVO SUSRET SA LAJČAKOM, POTOM IDE MOSKVA, VAŠINGTON…

Od ponedeljka očekujemo Lajčaka u Beogradu, potom ide Moskva, pa Vašington… Jasno vam je šta to znači u tehničkom, ali i suštinskom smislu, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić posle razgovora sa članom predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Preneo je da je upoznao delegaciju RS sa činjenicama oko razgovora po pitanju KiM, govorio o ne lakom rasporedu u danima koji dolaze.

OVO MORATE ZNATI

NOVI DETALJI NESREĆE KOD VLADE SRBIJE: POGINULI MLADIĆ I DEVOJKA, POVREĐENO DETE!

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

POJAVIO SE NOVI SOJ KORONE U PEKINGU!

„Upoznao sam naše goste sa svim onim što sam znao, ili sa svim onim sa čim verujem da možemo da se suočimo, rekao šta su principi Srbije, koliko želimo mir i stabilnost, ali i šta su naši interesi“, rekao je Vučić.

„Već od ponedeljka očekujkemo Lajčaka, zatim idemo u Moskvu, Vašington. Ima zatim drugih stvari o kojima ne mogu da govorim. Tehnički deo je mnogo manje važan od suštinskog koji će biti teži“, rekaoje Vučić.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČAROBNA BOSANSKA SIRNICA: Originalan recept za najčuveniju pitu na svetu!

DOŽIVOTNA ILI SMRT KAZNA Eks policajac optužen za ubistvo Afroamerikanca (VIDEO)

JEZIVE SLIKE NESREĆE KOD VLADE SRBIJE: Poginulo mladić i devojka, povređeno dete! (GALERIJA)

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

Upoznao je, kaže, goste sa svim onim što je znao, ili sa svim sa čim veruje da možemo da se suočimo.

„Rekao sam koji su principi Srbije, da želi mir i stabilnost, ali i da imamo svoje inetrese koje moramo da sačuvamo i zaštitimo“, kazao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter