Izvor: Tanjug
18.03.2023 u 09:28
0

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO POBEDNIČKU FOTOGRAFIJU: „Nešto staro, nešto lepo, puno uspomena“ (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju u okviru konkursa na temu "Najlepše domaćinstvo Srbije", a reč je o fotografiji iz sela Lukavac, autorke Marije Marković.

– U najuži izbor za pobednika najlepšeg domaćinstva ove nedelje ušle su čak tri fotografije kuće i okućnice naše Marije Marković, svaka lepa i jedinstvena na svoj način, a mi smo se najduže zadržali baš na ovoj terasi sa pogledom na raskošne obronke valjevskog kraja, napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

– Kreativni domaćini sačuvali su od zaborava staru šivaću mašinu i tako komad istorije utkali u svoju brižno uređenu svakodnevicu. Nešto staro, nešto lepo, puno uspomena i sačuvano za one koji jesu i koji će biti deo porodice Marković. Šta je ono u vašem domaćinstvu što vas spaja sa precima, a šta povezuje sa potomcima? Pokažite nam vaš komad raja u našoj najlepšoj Srbiji!, naveo je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter