Izvor: BSC HAPPY
03.03.2023 u 10:13
0

„PRELO U NAŠEM SOKAKU“ ZABAVIĆE VAS I OVE SUBOTE: Budite uz TV Happy u 13:00 časova, vodimo Vas u obilazak nestvarnih mesta u Srbiji!

U subotu od 13.00 časova u emisiji Prelo u našem sokaku na Happy televiziji očekuju vas zanimljive priče i sjajni gosti.

U subotu od 13.00 časova u emisiji „Prelo“ u našem sokaku na TV Happy  predstavljamo opštinu Aranđelovac.

Aranđelovac ima bogatu istoriju i kulturu, zato ne propustite priče o Orašcu, o manifestaciji “Mermer i zvuci”, naše ekipa oblizai park Bukovičke banje, vidikovac planine Bukulja i pećinu Risovaču.

Kroz našu emisiju kao i svake subote upoznaćete jedan novi deo Srbije, uživajte u lepoti Srbije i upoznajte njene najlepše predele.

Fantastični prizori prirode ostaviće Vas bez daha, pravi užitak ne bi bio da nije muzike i pesme, a za to će ove subote biti zadužen Rade Petrović koji će pevati o Šumadiji, a tu je i virtuoz na harmonici Mirko Kodić.

Ne propustite emisiju „Prelo u našem sokaku“, provedite vikend popodne uz dobru muziku, sjajne goste i još bolje priče.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter