Izvor: Tanjug
03.06.2023 u 19:25
0

„TO JE NEPOŠTOVANJE ŽRTAVA, MOLIM VAS NEMOJTE“: PREMIJERKA zamolila da se ne objavljuju snimci i fotografije žrtava iz „RIBNIKARA“

Premijerka Srbije Ana Brnabić zamolila je danas da se ne objavljuju snimci i fotografije žrtava iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

Molim sve da ne dele snimke i fotografije ubijene dece iz ‘Ribnikara’ koje su danas (a da ih nisu blurovali!) postavljali određeni ‘novinari’, poput Biljane Lukić i političarke Rade Trajković. Ovo je vrhunac beščašća, zloupotrebe, nepoštovanja žrtava i njihovih porodica. Molim vas, nemojte – navela je Brnabić na Tviteru.


Ona je upozorila da je takav čin kršenje više zakona, koji se tiču „neovlašćenog deljenja ličnih i osetljivih podataka, zaštite prava na privatnost (posebno u ovako teškim trenucima za porodice), kao i drugih prava porodica“.

OSMANI I 9 TAČAKA: OVO JE REŠENJE ZA KOSOVO I METOHIJU?

Takođe je neljudski. Postoji razlog zašto se te fotografije bluruju – istakla je Brnabić.


U međuvremenu je Rada Trajković objavila da je obrisala sporni tvit i zahvalila premijerki što joj je na to skrenula pažnju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter