Izvor: Tanjug
19.03.2023 u 07:31
0

ZASTRAŠUJUĆA NOĆ ZA NAMA: Prevrnuo se čamac, tri osobe nestale u Dunavu ispod Pančevca!

Ekipa Hitne pomoći je odmah reagovala.

Policija je sinoć oko 22.45 alarmirala Hitnu pomoć zbog prevrtanja čamca sa četiri osobe na Dunavu ispod Pančevačkog mosta, rečeno je u Hitnoj pomoći.

NOĆ ZA NAMA: Dogodila se saobraćajna nezgoda ispod mosta gazela, Hitna pomoć imala pune ruke posla!

Prema rečima dežurnog lekara, pripadnici rečne policije uspeli su da izvuku 36-godišnjeg muškarca koji je plivao Dunavom do obale kod Krnjače, ali tri muškarca vode se kao nestala i policija intenzivno traga za njima. Muškarac koji je spasen bio je u stanju fizičke iscrpljenosti i on je u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Na Zrenjaniskom putu, kod supermarketa Lidl sinoć u 21.20 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedan mlađi muškarac lakše povređen i prevezen u Urgentni centar.

Prema rečima dežurnog lekara noćas su dežurale 22 ekipe, koje su intervenisale ukupno 115 puta, od toga 23 intervencije na javnim mestima, najviše zbog lica u alkoholisanom stanju, a među njima je bilo i maloletnika.

Svi alkoholisani pacijenti su prevezeni na VMA gde im je pružena medicinska pomoć na odeljenju toksikologije.

Tokom noći su se javljali hronični bolesnici, najviše sa simptomima moždanog udara, kariovaskularnim tegobama i bolom u grudima, tahikardijama i povišenim krvnim pritiskom, kao i astmatičari i psihijatrijski pacijenti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter