Izvor: HappyBSC/Tanjug
24.07.2022 u 16:35
0

„PROBLEMI U RAJU“: Atletiko se odriče Grizmana zbog čuvenog Kristijana Ronalda, ove izmene se svi plaše!

Čelnici madridskog Atletika planiraju da angažuju fudbalera Mančester junajteda Portugalca Kristijana Ronalda, ali prvo moraju da prodaju francuskog napadača Antoana Grizmana, prenosi londonski medij. 

Britanski mediji tvrde da Ronaldo želi po svaku cenu naredne sezone da igra Ligu šampiona, a zbog toga je spreman da se odrekne visoke plate. On trenutno u klubu sa „Old traforda“ nedeljno zarađuje oko 420.000 evra. Portugalac nije iz privatnih razloga otišao sa Mančester junajtedom na turneju po Aziji i Australiji.

Portugalac je poručio da ne želi da se vrati u Mančester junajted, iako menadžer „crvenih đavola“ Erik ten Hag računa na portugalskog fudbalera u narednoj sezoni. Međutim, Mančester junajted će naredne sezone igrati Ligu Evropa, a Ronaldo želi da nastavi karijeru u klubu, koji će nastupiti u Ligi šampiona.

KRISTIJANO RONALDO NE PUTUJE SA TIMOM NA TAJLAND: Iza ove iznenadne odluke se kriju ozbiljni porodični problemi!

Ronaldo je nuđen brojnim klubovima, a prema poslednjim informacijama najveće interesovanje za portugalskog fudbalera je pokazao Atletiko, koji prvo mora da proda nekog igrača sa visokom platom da bi omogućio transfer portugalskog fudbalera.

Trener Atletika Dijego Simeone želi da se odrekne Grizmana, Alvara Morate ili nekog drugog fudbalera, koji ima visoku platu. Atletiko je otkupio ugovor Grizmana od Barselone. „Jorgandžije“ su nudile francuskog fudbalera brojnim klubovima, koji nisu pokazali nikakvo interesovanje za Grizmana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ronaldo je prošle godine stigao u Mančester junajted, a ima ugovor sa „crvenim đavolima“ do juna naredne godine. On je već igrao u Madridu, ali za Real sa kojim je osvojio tri Lige šampiona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter