Izvor: tanjug
10.08.2022 u 14:45
0

REM RASPISAO KONKURS ZA PETU NACIONALNU FREKVENCIJU

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) donelo je odluku o raspisivanju konkursa za petu nacionalnu frekvenciju.

Olivera Zekić o incidentu u Novom Sadu: Jasan nastavak upornog ponavljanja laži o REM-u i njegovim članovima i „crtanje mete na čelu REM-a“

Kako se navodi na sajtu tog tela, Savet REM-a na sednici 29. jula doneo je odluku o raspisivanju Javnog konkursa za izdavanje dozvole za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja putem zemaljskog digitalnog prenosa za područje cele Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Savet REM-a je na istoj sednici doneo odluku o raspisivanju Javnog konkursa za izdavanje dozvola za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja putem zemaljskog digitalnog prenosa sa alotmenta Avala i medijske usluge radija putem zemaljskog analognog prenosa na području Grada Beograda.

– Konkurs je raspisan za pružanje medijske usluge: jedna dozvola za televizijsko emitovanje za područje cele Srbije, tri dozvole za televizijsko emitovanje za alotment Avala i 12 dozvola za radijsko emitovanje za region Grada Beograda – navodi se na sajtu REM-a.

REM je prošlog meseca odlučio da četiri nacionalne frekvencije ponovo dobiju TV Prva, TV Pink, Hepi TV i TV B92, kao i za područje Srbije Hit mjuzik FM, Radio S, Radio S2 i Plej radio.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter