Izvor: Tanjug
18.03.2023 u 07:28
0

NOĆ ZA NAMA: Dogodila se saobraćajna nezgoda ispod mosta gazela, Hitna pomoć imala pune ruke posla!

Noć u prestonici bez većih incidenata.

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći noć u Beogradu protekla je mirno, osim jedne saobraćajne nezgoda ispod mosta Gazela u bulevaru Vudrou Vilsona u kojoj su povređeni jedna ženska i jedna muška osoba.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA SENJAKU: Dete udareno na pešačkom prelazu!

Ekipe su izlazile na teren zbog nekoliko slučajeva intoksikacije alkoholom koji su odvoženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Dežurale su 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 91 put od toga 11 intervencija je bilo na javnim mestima.

Tokom noći su se javljali hronični bolesnici, najviše sa kariovaskularnim oboljenjima koji su se žalili na bol u grudima, tahikardije i povišen krvni pritisak, kao i astmatičari i psihijatrijski pacijenati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter