Izvor: BSC happy portal
23.05.2023 u 09:57
0

ŠAPIĆ NA HEPI TELEVIZIJI – ZA BEOGRAD SE BORI KAO LAV: „Ako ne budem imao snage da se sa nekim stvarima izborim – raniću ih, napraviću štetu…“

Široki auditorujum je bio uz jutarnji program Hepi televiziji.

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji bio je gradonačelnik Beograda – Aleksandar Šapić koji je tokom ovog medijskog istupanja govorio o pritiscima za razaranje našeg društva, tradicionalnim vrednostima, sistemu rada gradskog prevoza, ali i manifestaciji koja promoviše istinske, prave vrednosti.

Happy TV

NEKA IM JE VEČNA SLAVA: Šapić zapalio sveće i odao počast nastradalima FOTO

  • Beograd treba da ostane grad slobodnih ljudi, da iznosi svoj stav, ne da postoje interesne grupe koje će odlučiti ko sme i šta sme da govori. Komunizam i boljševizam se zasnivao na onome što smemo da govorimo, to je jedno opasno stanje u koje smo upali i u koje ćemo još duplje upasti. Ovde je sada pitanje vrednosti, nema veze sa politikom. Pitanje je da li ćemo uspeti da sačuvamo društvo. Porodica je kao nukleus, ako vodite računa o bližnjima, vodićete računa o komšijama, društvu, narodu. Mislim da je važno da oni koji veruju u ovo o čemu govorimo, ne smemo da odustanemo od te borbe. Sistemi vrednosti odlučuje društvo, kontrola medija, zna se kako se kontroliše masa. Postoje mnoge grupacije koje imaju monopol nad medijima. Grad Beograd će napraviti manifestaciju „Dani porodice“ koja je veoma važna, na nju treba svi da dođu. U četvrtak je Spasovdan, biće litija, vraćamo obeležavanje slave, bićete pozvani. Protiv Bus plusa je bila čitava javnost deset godina, kada se neko odvažio da ide protiv njih, svi su rekli nemoj da ideš protiv njih, znaš šta će te snaći. Kada manja interesna grupa ima pod kontrolom velike sisteme, onda nije bitno. Sada će novac da se vraća gradu Beogradu, u narednih godinu dana ćemo da oporavljamo vozni par, da kupujemo autobuse, tramvaje. Krenulo smo da radimo Višnjičku ulicu da pravimo novu traku. Videće ljudi koliko će biti jednostavnije, brže, jeftinije. Nove cene su cene vraćanja poverenja građanja. Zato je bilo važno da rasturimo stari sistem, koji je bio u kandžama privatnika, da preuzmemo stvari u svoje ruke. Hajde da vidimo da li ćemo imati proširene puteve, autonomne trake, autobuse, tramvaje….Ako nakon 14 godina bavljenja lokalnom politikom ne budem imao hrabrosti i odvažnosti da uđem u osinjak, kako da bude spreman  neko ko sledeći bude došao na čelo grada, a ne bude imao iskustva. Iako ne budem imao snage da se sa nekim stvarima izborim, raniću ih, napraviću štetu protivniku, pa će onaj posle mene imati manje posla. U svim opštinama postoji šalter, svi beograđani preko 65 godina već sedam dana mogu uz ličnu kartu da dobiju doživotnu, besplatu kartu za prevoz. Svi beograđani tu mogu da vade besplatne kartice uz lične karte za bazene tokom čitavog leta. Srednjoškolci imaju potpuno besplatan prevoz. Povlašćene kategorije su isto pojeftinile. Ostali SMS – om mogu da kupe kartu, ali i u poslovnicama. Za mesec dana ćete moći ćete moći da kupite papirne karte na trafikama i mobilne aplikacije  – objasnio je Šapić tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter