Izvor: Happy BSC
18.01.2022 u 13:24
0

SAZNAJEMO! PRAVA DRAMA U ZEMUNU: Žena ODBIJA da napusti autobus – sama u prevozu urliče na sav glas! (FOTO)

Neobičan prizor zapanjio je sugrađane danas oko 13.15 časova u ulici Aleksandra Dubčeka u Zemunu. 

Naime, kako novinar Happy BSC portala sa lica mesta poručuje, u pitanju je drama koja se odvija u autobusu na liniji 88. Vozač autobusa bio je primoran da se zaustavi na trotoaru.

Kako nezvanično saznajemo, žena je napravila potpunu pometnju neželivši da napusti vozilo gradskog prevoza, za koje je zamoljena, zbog neposedovanja karte.

Žena je napravila pravu dramu kada je vikala na vozača i putnike. Ostala je sama u autobusu, a celom ulicom čuli su se urlici žene: „Ne pada mi napamet da izađem iz autobusa!“. 

Dvojica muškaraca, od kojih je jedan, pretpostavlja se, vozač autobusa, pokušavaju da smire situaciju i primire ženu koja ne prestaje da histeriše.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter