Izvor: Alo.rs
26.08.2020 u 15:40
0

SINIŠA MALI PORUČIO: Sabiranje miliona Đilasu je išlo samo kada je punio svoj džep

Reagovanje Siniše Malog na današnje obraćanje Dragana Đilasa.

Ministar finansija i član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali kaže da smo danas imali priliku da vidimo da Dragan Đilas ne može da podnese istinu i da ga ona najviše boli.

– Dragan Đilas u svom dobro poznatom maniru nastavlja da kuka i da se žali po društvenim mrežama. Žali se jer ga nazivamo lopovom. Da je malo pošteniji, možda bismo imali i neki prigodniji naziv. Ovako – ostaje lopov koji je najpoznatiji po tome što je ukrao milione evra od građana Srbije – rekao je Mali.

On je dodao da mu je drago što je Dragan Đilas nešto naučio iz njegovog jučerašnjeg saopštenja, te da je najzad shvatio u kakvom se stanju danas nalazi avio – industrija u celom svetu.

– Napokon je Dragan Đilas shvatio da Srbija treba da ima svoju nacionalnu avio – kompaniju i da država mora da joj pomogne, pogotovo u trenutku kada to rade sve najmoćnije zemlje na svetu. Drago mi je i što ponavlja primer Nemačke, koja je velikodušno pomogla Lufthanzu. Što se tiče njegovih besmislenih računica, po kojima je već postao dobro poznat, imam da kažem samo jedno – sabiranje miliona mu je išlo od ruke jedino kada je reč o njegovom sopstevnom džepu i o milionima koje su zarađivale njegove firme – istakao je ministar finansija.

PROČITAJTE JOŠ

PORODILJA PREMINULA U KLINIČKOM CENTRU NIŠ: Sve je bilo dobro, a onda odjednom krenulo po ZLU

TUGA! Preminuo Pavlović (29), trener Jagodine kojeg je udario grom

TUGA! ISPOVEST SUPRUGA PREMINULE PORODILJE U KC NIŠ: Kazala mi je da joj je loše i da je krv svuda oko nje

Vučić sa predstavnicima Republike Srpske obišao Beograd na vodi (VIDEO)

Mali je rekao i da je tužno da jedan građanin Srbije, pa makar to bio i Dragan Đilas, navija da srpska nacionalna avio-kompanija propadne.

– Žalosno je kad čujete da neko želi svojoj zemlji sve najgore. Imamo nacionalnu avio – kompaniju koja je lider u regionu, koja je prošle godine otvorila 23 nove linije, prevezla rekordan broj putnika, koja je na početku pandemije dovezla 10.000 naših građana koji su se nalazili u svim delovima sveta. To je dobro za Srbiju, ali očigledno ne odgovara tajkunu Đilasu, koji ne želi dobro svojoj rođenoj zemlji. Er Srbija je ponos svih nas i dobro je da kao država možemo da joj pomognemo. Dovoljno smo jaki i stabilni da pomognemo poslovanje cele privrede, pa tako i Er Srbije, koja je jedan od simbola naše zemlje – zaključio je Siniša Mali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter