Izvor: Tanjug
28.03.2023 u 14:38
0

SNEG IZNENADIO BEOGRAĐANE! Baba Marta se ne šali!

Posle prošlonedeljnih visokih temperatura, Beograđanima je danas novi talas zahlađenja doneo sneg, koji je padao nekoliko minuta, posle čega je usledilo razvredravanje.

Meteorolozi su danas i najavili promenljivo oblačno, hladno i vetrovito vreme, povremeno sa kratkotrajnim pljuskovima kiše i sa snegom.

JAKO NEVREME U OKOLINU ČAČKA: Oluja i grad pogodili više mesta

Promenljivo vreme je bilo je i u ostalim delovima Srbije, pa je tako u Subotici pre podne, kako javljaju građani, počeo da pada sneg, istovremeno i sitna kiša, a uz to je duvao i jak vetar.

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) u prestonici će i u sredu ujutru na širem području grada biti slab mraz.

Tokom dana se očekuje promenljivo oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa kratkotrajnom kišom, a moguća je ponovo pojava snega.

Jutarnja temperatura biće od 0 do 2 C, a najviša dnevna oko 9 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter