Izvor: BSC HAPPY
28.01.2023 u 09:35
0

„SPRETNE RUKE DOMAĆICE, PONOSNA NA SVOJU OKUĆNICU“: Predsednik Vučić objavio novu pobedničku forografiju konkursa (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu fotografiju nedelje u okviru konkursa na temu "Najlepše domaćinstvo Srbije".

Fotografiju je poslao autor Goran Stamenković, a reč je o selu Topli Do, predsednik nije krio oduševljenje i podelio zabeleženi trenutak na svom Instagram profilu.

„ZA SRBIJU JE KLJUČNO DA POVEĆA STOPU PRIVREDNOG RASTA“: Oglasio se predsednik Vučić nakon sednice (FOTO)

– Panj umesto stola, cigla kao polica, šerpa je saksija, a flaša čuvar pelcera. Kafa je skuvana, a goste čeka najlepše mesto, pored hrizanteme. Spretne ruke domaćice, tek za trenutak smirene u krilu, sela je da nas pozdravi, uz osmeh dobrodošlice, ponosna na svoju okućnicu, napisao je predsednik Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.


Predsednik je dodao da je selo Topli Do sinonim za očuvanje starog srpskog ognjišta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Za selo Topli Do kažu da leži u srcu Stare planinine i čuva dušu starog srpskog ognjišta. Zahvaljujemo se na gostoprimstvu, ponećemo i ovu sliku Srbije u nama, da nas greje u ove zimske dane, napisao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter