Izvor: Kosovo Online
06.06.2023 u 13:49
0

Srbi i pripadnici Kfora u Leposaviću odmerili snage u nadvlačenju konopca (FOTO/VIDEO)

Srbi iz Leposavića danas su odmerili snage sa američkim pripadnicima Kfora u nadvlačenju konopca.

Naime, Srbi u Leposaviću već deveti dan protestuju otkako je nasilno uzurpirana zgrada opštine, a danas su nastavljene „Radničke sportske igre 2023“, koje su počele juče.

Te igre se već više od od 45 godina tradicionalno odigravaju u Leposaviću u vreme.

Ovoga puta, učestvovali su i američki pripadnici Kfora, koji su na kraju pobedili rezultatom 2:1 u duelu sa meštanima iz Leposavića.

Nakon fer i sportske igre vojnici su se povukli na platou ispred opštine koji je obučem opasan bodljikavom žicom.

Srbi iz Leposavića su i na ovaj način želeli da pošalju poruku mira u nadi da će svet shvatiti koliko oni žele miran i slobodan život, istrajni u miru ne od stupajući od svojih zahteva.

Podsetimo, pre dva dana u blizini opštinske zgrade u Zvečanu, gde je postavljena montažna ograda, vojnicima Kfora je jedan dečak, povodom praznika Sveta Trojica, poklanjao pletene venčiće od trave, dok se jedan grčki pripadnik maturantima isto u Zvečanu potpisao na majice, koji su tu proslavili maturu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter