Izvor: Novosti.rs
22.06.2020 u 16:48
0

SRBIJA JE SPREMNA: KBC BEŽANIJSKA KOSA OD SUTRA KOVID-BOLNICA!

Kliničko-bolnički centar „Bežanijska kosa“ biće najverovatnije nova kovid-bolnica. To je predlog o kome će se sutra izjasniti Krizni štab, jer zbog porasta broja inficiranih moraju da se pojačaju kapaciteti za kovid, koji su u Beogradu sada svedeni na samo na Infektivnu kliniku KCS i VMC na Karaburmi.

SVE O KORONI

SUTRA ZASEDA KRIZNI ŠTAB: RAZMATRA SE UVOĐENJE NOVIH MERA!

SRPSKI AS STIGAO U BEOGRAD: Sa porodicom je ISTOG ČASA otišao na testiranje na korona virus

NOVI KORONA PRESEK Pozitivno još 96 osoba, jedna preminula

LETOVANJE U DOBA KORONE: Konobari u tavernama nose vizire i rukavice!

Iako u ovoj fazi 100 novih slučajeva infekcije nije isto kao u martu, kada je klinička slika bolesti bila teža, i veći broj inficiranih je morao na bolničko lečenje, ipak ponovo moraju da se obezbede dodatni kapaciteti.

PROČITAJTE I OVO

BAKINA KUHINJA: KROMPIRUŠA KOJA STO JEZIKA GOVORI!

HAOS U BUDVI Narod povratio opštinu, specijalci okružili zgradu (VIDEO, FOTO)

ČETIRI MRAČNE MISTERIJE Ovo krije Antarktik (VIDEO)

PALO PRIZNANJE ESTRADNOG MAKROA: Evo koja su se imena našla na spisku

Od ostalih mera Krizni štab razmatraće zabranu poseta bolnicama, ograničavanje okupljanja na otvorenom, smanjivanje limita za okupljanja u zatvorenom, koji je trenutno 500 osoba, i obavezno nošenje maski u javnom prevozu i prodavnicama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter