Izvor: Tanjug
11.05.2023 u 12:07
0

SUTRA OBLAČNO DO 20C: U ovim krajevima Srbije se očekuju PLJUSKOVI i GRMLJAVINA!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima, ponegde praćenim i grmljavnom.

Vetar umeren i jak, jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 7 do 11 °C, najviša dnevna od 13 do 20 °C.

RHMZ HITNO UPOZORAVA: Počinju OLUJNI VETROVI i orkanski udari KOŠAVE!

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i vetrovito, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom. Vetar umeren i jak, povremeno i sa udarima olujne jačine, jugoistočni. Najniža temperatura oko 11 °C, najviša dnevna oko 17 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno sa čestom kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom, a lokalno i sa uslovima za obilnije padavine. U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine, naročito na jugu Banata i u donjem Podunavlju.

U ponedeljak i utorak (15.05 i 16.05.) doći će do kratkotrajnog slabljenja i skretanja na severoistočni pravac, a od srede (17.05.) do ponovnog pojačanja jugoistočnog vetra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter