Izvor: BSC Happy
16.09.2023 u 12:14
0

TAKMIČENJE U LEŽANJU 29 DAN: Favorit je momak iz Kruševca, a organizatori PORUČUJU „Bilo bi apsurdno da on pobedi“

Prethodni rekord je samo 5 dana.

U etno-selu Brezna kod Plužina, pet takmičara i takmičarki bori se za prvo mesto u takmičenju u izležavanju, a među njima je mladi Kruševljanin koji je favorit. Prema rečima organizatora Miće Blagojevića, takmičari su dobro i vreme provode družeći se.

youtube/prinscreen
  • To je jako psihološko takmičenje, a učesnici su zanimljive ličnosti. Super su ekipa i tu će ostati neka prijateljstva, kaže organizator.
Ukrajinu su stvorili Srbi (VIDEO)

On ističe da takmičari koji su učestvovali preporučuju da svako treba bar jedan dan da leži, da se ne pomera, da ostane sam sa sobom i razmisli o životu. Takmičenje u izležavanju ušlo je u 29 dan, a ogranizator kaže da su svi iznenađeni time jer je prethodni rekord bio pet dana.

  • Takmičenje u izležavanju je uživanje i nema teških pravila. To je neka vrsta preporoda“, kaže Mića Blagojević.

Može biti da je razlog pravilo koje je uvedeno pre par godina da se svakih osam sati može otići u toalet na 10 minuta. Ranjih godina to nije postojalo, ali je bilo opasno po zdravlje takmičara.

youtube

Ovo je dvanaesta godina kako se takmičenje ogranizuje, a Crna Gora postala je poznata po njemu u svetu. Mnogi takmičari su odustali zbog obaveza, a preostalih pet među kojima su tri žene i dva muškarca istrajavaju u borbi za najboljeg/najbolju u izležavanju.

  • Jedan od favorita je momak iz Kruševca. To bi bilo možda i apsurdno da pobedi, da uzme titulu koja je do sada pripadala Crnogorcima“, kaže kroz smeh organizator.

Prva nagrada je novčana i iznosi 1.000 evra. Ove godine 21 takmičar učestvovao je u borbi za najboljeg.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter