Izvor:
21.12.2018 u 20:00
0

TRAMP INSISTIRAO DA KONGRES OBEZBEDI FINANSIJE: Senat počeo izjašnjavanje o Trampovom zidu sa Meksikom!

Predsednik SAD Donald Tramp napisao je na Tviteru da je "sada odluka o blokadi rada vlade u rukama demokrata".

Američki Senat je započeo proceduralno glasanje u vezi usvajanja budžeta, koji uključuje i pet milijardi dolara za gradnju zida na granici sa Meksikom, što zagovara Tramp, a koji bi usvajanjem sprečio delimičnu blokadu rada savezne vlade.

Lider republikanske većine u Senatu Mič Mekonel pozvao je na usvajanje zakona o budžetu. U Senatu je potrebna prosta većina kako bi se nastavila procedura za usvajanje budžeta.

– Senator Mič Mekonel treba da se bori za zid i pograničnu bezbednost kao što se snažno borio za sve. Njemu će biti potrebni glasovi demokrata, ali kako se pokazalo u (Predstavničkom) domu dobre stvari se dešavaju – napisao je Tramp.

– Ako ne bude glasalo dovoljno demokrata, to će značiti blokadu rada vlade od strane demokrata. Republikanci u (Predstavničkom) domu su bili sjajni juče – naveo je Tramp dan nakon što je u Predstavničkom domu doneta odluka koja uključuje i granični fond koji zagovara Tramp.

Predsednik SAD je insistirao na tome da Kongres odobri pet milijardi dolara za izgradnju zida, za koji tvrdi da će sprečiti ulazak ilegalnih imigranata. Demokrate i neki republikanski poslanici ne podržavaju ovaj predlog.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter