Izvor: Tanjug
18.01.2023 u 07:10
0

TURBULENTNA NOĆ ZA NAMA: Pucnjava u Zemunu, Hitna imala pune ruke posla i zbog nebrojano poziva srčanih bolesnika!

U većem broju su pozivali hronični bolesnici, astmatičari hipertenzičari, kao i srčani pacijenti sa simptomom bola u grudima, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Sinoć je u Zemunu došlo do vatrenog obračuna u kojem su dva muškarca zadobili teške povrede, a tokom noći nije bilo većih saobraćajnih nezgoda i drugih incidenata na javnom mestu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

NOĆ ZA NAMA: Hitna pomoć imala pune ruke posla zbog duševnih i srčanih bolesnika!

U 21:26 časova u Železničkoj ulici 63 u Zemunu dva muškarca, starosti 25 i 35 godina, zadobili su teške traume kada im je napadač pucao u noge i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Reč je o Nemanji Bojoviću zvanom Hemija (38), koji je ranije osuđvan zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja i razbojništava, koji je u pucnjavi pogođen ispred kuće uz još jednog muškarca.

Ekipe Hitne pomoći u Beogradu noćas su imale 84 intervencije, od toga 11 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča. U većem broju su pozivali hronični bolesnici, astmatičari hipertenzičari, kao i srčani pacijenti sa simptomom bola u grudima, rečeno je u Hitnoj pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter