Izvor: Tanjug
12.07.2020 u 09:30
0

U KBC BEŽANIJSKA KOSA noćas više od 100 pregleda!

Direktorka Klinicko bolničkog centra „Bežanijska kosa“ Marija Zdravković rekla je da je tokom noći bilo više od 100 pregleda u toj ustanovi.

– Svi pacijenti su pokriveni terapijski, a svaki deseti nalazi se na intenzivnoj nezi- rekla je Zdravković.

Ona je navela da se hospitalizuju pacijenti sa srednje teškim pneumonijama, a prosek godina pacijenta je 47.

PROČITAJTE I OVO

SZO saopštila UŽASAVAJUĆE podatke: U svetu za 24 sata ZARAŽENO još 219.000 ljudi!

Petar Škundrić stao U ODBRANU SINA: On nije RAZBIJAO, SAMO JE SVRATIO na DEMONSTRACIJE!

Vučić NAJAVIO ČISTKU u redovima SNS-a!

U ovoj kovid bolnici u svakom trenutku ima oko 300 pacijenata sa srednje teškom i teškom klinickom slikom.

Jasmina Stankovic, direktorka Doma zdravlja „Dr Draga Ljocić“ u Šapcu rekla je da se za deset dana jula duplirao broj pacijenta sa simptomima koronavirusa.

– Od 6. jula dobijamo testove svakondnevno, 80 do 90 testova koliko je kapacitet laboratorije“, kaže doktorka i navodi da se kontakti šalju u kućnu izolaciju.

Doktorka Jovana Obrenovic rekla je da je u Hitnoj pomoći tokom noći zabeležen veci broj poziva pacijenta, 1.800 zbog sumnje na kovid infekciju.

Ona je objanila da je temperatura viša od 37.5 povišena temperatura ukoliko se ne lecite od astme i hronicne opstruktivne bolesti pluca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter