Izvor:
22.11.2016 u 23:22
0

Umrla ćerka predsednika: Sumnja se da su je OTROVALI u LUDNICI! (VIDEO)

Ćerka nedavno preminulog uzbekistanskog diktatora Islama Karimova, Gulnara Karimov, navodno je preminula od trovanja u jednoj psihijatrijskoj bolnici u kojoj je boravila protekle dve godine.

Čerka bivšeg predsednika završila je studije na Harvardu, godinama se družila sa svetskom elitom, a svojevremeno je imala i pop hit koji je harao top listama.

Bila je i Islamova jedina naslednica, međutim, kolale su priče da su se njih dvoje posvađali 2014. godine kada su se u javnosti pojavile njene obnažene fotografije.

Drugi, pak, tvrde da ju je u ludnicu smestio sadašnji predsednik Uzbekistana, Šavkat Mirzjoev jer je uspeo da dokaže da je ova lepotica mentalno poremećena, iako za to nikad nije bilo nikakvih naznaka.

Postoje i glasine da je Gulnara bila držana u kućnom pritvoru ili da živi u egzilu u Izraelu. Nije joj bilo dozvoljeno da prisustvuje sahrani svog oca u septembru, a navodi se i da su prijatelji bili prilično zabrinuti za njenu sudbinu.

Pojedini azijski mediji preneli su da je Gulnara preminula u Taškentu 5. novembra. Izvor im je dojavio da se on lično pobrinuo za sahranu, a da su Gulnarini sin i ćerka praktično prepušteni sami sebi.

Uzbekistanske vlasti, za sada, nisu komentarisale navode da je Gulnara preminula i sahranjena iste noći. Koliko je čitava situacija zamršena, pokazuje i priča jednog aktiviste koji tvrdi da je Gulnara živa i da je izuzetno zabrinut što mediji prenose glasine.

Inače, Gulnara Karimov bila je, između ostalog, manekenka, nosilac crnog pojasa u džudou, pevačica, dizajner, diplomata i, kako je sama imala običaj da kaže, "egzotična uzbekistanska lepotica".

Mirror
Foto: BBC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter