Izvor: Alo.rs
10.06.2023 u 11:17
0

UPOZORENJE ZA PENZIONERE: Hitno se oglasio PIO FOND, ne nasedajte na ovu PREVARU!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) objavio je da su se ponovo pojavile prevare penzionera i naveo da u Kragujevcu nepoznati ljudi pozivaju penzionere predstavljajući se kao službenici Fonda PIO i nude im besplatne usluge koje niko nije tražio.

Iz Fonda PIO ističu da oni ne komuniciraju sa građanima na ovaj način, da ne poklanjaju i ne prodaju ni usluge, niti proizvode.

DETALJNA RAČUNICA POVEĆANJA PENZIJA: Evo koliko će penzioneri novca dobiti u oktobru, a koliko u januaru 2024.

Naglašavaju da ovakve aktivnosti mogu prouzrokovati troškove za penzionere i apeluju na njih da u kuće ne primaju ljude koji se predstavljaju kao radnici Fonda i da, ako im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave nadležnima u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter