Izvor: Novosti
15.04.2022 u 21:03
0

Uzdržite se od neodgovornih spekulacija: Beograd odgovara na optužbe Prištine zbog dešavanja u Zubinom Potoku

Direktor  vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković pozvao je samoproglašene prištinske vlasti da se uzdrže od neodgovornih i nepouzdanih spekulacija o dešavanjima u Zubinom Potoku.

On ističe da te spekulacije mogu da ugroze stabilnost na terenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

​- Orkestrirani napadi na Srbe i zvanični Beograd i to pre završetka istrage, dovode u pitanje motiv ovih događaja.

NOVI DOM BEOGRADSKE FILHARMONIJE BIĆE CENTAR KULTURE: Darko Krstić o novom simbolu Beograda i Srbije

Zvanični Beograd nepokolebljivo je opredeljen za očuvanje mira i stabilnosti na prostoru Kosova i Metohije jer Srbi sa KiM najbolje znaju koja je vrednost mira – napisao je Petković na svom tviter nalogu.

Podsećamo, ministar unutrašnjih poslova lažne države Dželjalj Svečlja tvrdi da je jutros na severu Kosova bačena ručna bomba na dva vozila sa policajcima lažne države, koji su išli na smenu na jedan od prelaza, i nazvao je to „terorističkim napadom“.

On tvrdi da su ugroženi životi policajaca tzv. Kosova, i implicira da su Srbi krivi za te napade, iako nije pružio nijedan dokaz za svoje tvrdnje, izuzev fotografija koje navodno prikazuju posledice eksplozije ručne bombe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter