Izvor: BSC Happy
11.02.2023 u 20:13
0

SMS NA 1003! Otvoren broj telefona na koji građani Srbije mogu da šalju pomoć Turskoj

Otvoren je broj telefona na koji građani slanjem SMS poruke mogu donirati novac koji će biti iskorišćen za saniranje posledica zemljotresa u Turskoj i za pomoć porodicama poginulih.

Broj telefona na koji svi građani Srbije mogu poslati SMS poruku je 1003.

EKSKLUZIVNO! VOĐA SPASILAČKOG TIMA IZ TURSKE ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Katastrofa koja prevazilazi sve što smo do sada kao tim videli!“

Cena poruke je 200 dinara i može se poslati sa mreža svih mobilnih operatora koji posluju na teritoriji Republike Srbije.

Podsećamo, jug Turske u ponedeljak pogodio je razorni zemljotres, koji je sa sobom odneo veliki broj žrtava i načinio ogromnu materijalnu štetu.

Akcije spasavanja još uvek su u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter