Izvor: Tanjug
24.03.2023 u 14:39
0

VAŽNO! PUTEVI SRBIJE SAOPŠTAVAJU: Poskupljuje putarina od 1. aprila!

Putarina će od 1. aprila poskupeti za 14 odsto, a za korisnike elektronske naplate putarine (ENP) osam odsto, rečeno je u Putevima Srbije.

Putarina će poskupeti na osnovu Zakonom o naknadama za korišćenje javnih dobara, a na osnovu saglasnosti koju je dala Vlada Srbije na izmenjenu Odluku o visini naknade za upotrebu javnog puta, njegovog dela i putnog objekta (putarina).

„DECU VAM NEĆEMO OPROSTITI!“ U Gračanici služen pomen povodom godišnjice NATO bombardovanja (FOTO)

Prema toj odluci, od 1. aprila, na deonici Beograd – Preševo putarina će iznositi za automobile (prva kategorija) 1.690 dinara, od Beograda do Dimitrovgrada 1.490 dinara, a od Preševa do Dimitrovgrada 1.180 dinara.

Od Beograda do Šida 480 dinara, od Beograda do Subotice 720 dinara i od Beograda do Čačka 530 dinara.

Pomenutom odlukom utvrđeno je da korisnici ENP u pripejd i postpejd sistemu ostvaruju popust na plaćanje putarine u iznosu od šest odsto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter