Izvor: BSC HAPPY
16.03.2023 u 19:40
0

VAŽNO ZA SVE SREDNJOŠKOLCE: Alfa BK Univerzitet organizuje besplatne online radionice, izaberite oblast koja Vas najviše inspiriše!

Na adresi Bulevar maršala Tolbuhina 8 na Novom Beogradu prostire se velelepna zgrada, opremljena najsavremenijom infrastrukturom, moderno adaptiranim slušaonicama i kompjuterskim kabinetima.

Alfa BK Univerzitet ulaže u obrazovnu ustanovu, a ono što je najbitnije i u obrazovani program, ovog puta nadmašili su sebe, naime na ovom fakultetu od 7. do 15 marta organizovana je online radionice iz oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta, ekonomije i marketinga, ali i online radionice iz oblasti turizma i engleskog jezika.

Svako od nas se pronalazi u različitim pravcima i izrazima. Potrebno je da izaberete oblast koja Vas najviše privlači i odlučite da li želite da učestvujete u online radionicama koje za vas organizuje Alfa BK Univerzitet. Bilo da ste zaljubljenik u najsavremeniju tehnologiju, društvene mreže ili anglosaksonsku kulturu i engleski jezik, profesori Alfa BK Univerziteta učiniće vaše prisustvo ovim radionicama nezaboravnim iskustvom. Svi srednjoškolci koji žele da učestvuju na ovim online radionicama potrebno je da se što pre prijave i obezbede svoje mesto.

Promo

Tako su u periodu od 07-15. marta polaznici kurseva imali priliku da se upoznaju sa manipulacijom podacima, programskim jezikom Pajton (Pynton), kao i ažuriranjem kodova i povezivanjem mikrokontrolera sa računarom koje su našim srednjoškolcima prezentovali profesori Fakulteta informacionih tehnologija – Stefan Popović, Miloš Ilić i Vladimir Mikić.

Naredni kurs biće posvećen anglistima i održaće se 23. i 24. marta. 

– Ostalo je još malo vremena da se prijavite na kurseve koji će biti posvećeni našim budućim anglistima, 23. i 24. marta. Profesorke Fakulteta za strane jezike Maja Ćuk, Melina Nikolić i Tijana Parezanović osmislile su zanimljive i interaktivne kurseve engleskog jezika i kanadske kulture, engleskog jezika u medijima i engleskog jezika u australijskoj kulturi. Oni koji žele da unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi obilazili nova mesta i stekli nove prijatelje, mogu to učiniti kroz zanimljive sadržaje koji se tiču engleskog jezika i putovanja, ali i kroz vodič kroz Ameriku, a koje će im predstaviti profesorke Valentina Budinčić i Artea Panajotović, poručuju sa ovog fakulteta.

Promo
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter