Izvor: BSC happy portal
01.02.2023 u 14:15
0

VESELIN ŠLJIVANČANIN OTKRIO NA HEPI TELEVIZIJI PO ČIJOJ NAREDBI JE TREBALO DA BUDE SMAKNUT: Kako možete biti prijatelj sa čovekom koji je na vas organizovao atentat? (VIDEO)

Nekadašnji oficir "JNA" iznenadio je javnost ovom informacijom.

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na televiziji Hepi bio je pukovnik Veselin Šljivančanin – nekadašnji oficir „JNA“ koji je tokom javnog istupanja govorio o veoma opipljivoj temi, a tiče se kako su pre „Oluje“ su Hrvati hteli da naprave paniku u Kninu napadom na civilno stanovnistvo, a potom je otkrio i jednu nemilu situaciju u vezi sa generalom Miletom Mrkšićem za kojeg se spekulisali da je otišao u Krajinu kako bi je predao, a da mu je to neko naredio.

VESELIN ŠLJIVANČANIN U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: Poljska nema svoje „ja“ – radi sve što im kaže Amerika, a to je pogubno!

 

  • Kako možete biti prijatelj sa čovekom koji je na vas organizovao atentat? Kad sam dolazio iz Haga, dvojica starešina – podoficira kažu „Vi ste živi samo zato što smo vas znali kao komandira čete i zbog toga što ste dobar čovek. Mi nismo povukli obarač, jer da jesmo, vi danas ne biste bili živi.“ Došlo smo da vam to kažemo. O tome više ništa ne želim da pričam, biće prilike. Kada bih pričao o svemu tome, to bi bilo ružno. Neću protiv svog naroda da pričam ništa ružno – istako je Šljivančanih po prvi put na Hepi televiziji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter