Izvor: BSC Happy
07.06.2023 u 09:57
0

VLADIMIR LUČIĆ NA HEPI TELEVIZIJI O REZULTATIMA SRPSKOG GIGANTA: „Postajemo snažna finansijka sila koja može da ulaže u sopstveni razvoj“

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji bio je generalni direktor kompanije “Telekom Srbija” Vladimir Lučić koji je govorio o istorijskim uspesima kompanije.

Na pitanje da je zabrinut i da li ga brinu konstantni napadi koje dobijaju od konkurentskih kompanija, Lučić ističe da je to samo dokaz da je njihova kompanija jaka.

– Nisam, već pet godina nas oni kontinuirano napadaju, i ti lični napadi i napadi na kompaniju su tu da nas zaustave, da nas pokolebaju, da nas uplaše, ali nekako moram da kažem takvi napadi nam gvore da smo na dobrom putu. Jer nas ta konkurencija toliko napada, to je dokaz da naša kompanija jeste jaka i da dobro radi, rekao je on.

Gospodin Lučić nije želeo da poredi svoju komaniju sa drugima, već želi da istakne uspeh svoje komanije, koji je neosporno i više nego veliki.

-Naša kompanija je ostvarila tri rekorda prošle godine, jedan je u broju korisnika, imamo preko 11 miliona korisnika, jedan je u prihodu na nivou komnaije, 160 milijardi, ali kada je reč samo o Telekomu, izdvojio bih da je Telekom u Srbiji prešao milijardu evra, imamo i porast operativnog profita. Moram da kažem da nam prvi kvartal ove godine govori da ćemo mi nastaviti da rastemo u prihodu i u svim parametrima i da će rast prihoda biti veći nego prošle godine. Kada se poredimo sa periodom pre pet godina, kada smo počinjali mi smo tad imali 400 00 korisnika u Srbiji, govorili smo da ćemo imati milion kroisnika, a sada za ovih pet godina mi smo povećali profit za 300 miliona evra. Mi smo retka firma u Srbiji, možda čak i jedina koja ne daje nikakvu garanciju za kredit. Kada imate ugovore sa velikim institucijama iz Amerike ili Evrope, to je dobar signal onda i kompanijama da sarađuju sa nama. Prošle godine je na naš uspeh dosta uticala Premijer liga, dobili smo ugovor na šest godina, tako da smo obezbedili siguran rast kompanije u narednih šest godina, što znači da će rasti broj korisnika i prihoda. Mi postajemo snažna finansijka sila koja može mnogo da ulaže u sopstveni razvoj, ističe Lučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter