Izvor: BSC HAPPY
03.02.2023 u 16:38
0

VOJSKA SRBIJE: Obeležen Dan Vojnogeografskog instituta

U Vojnogeografskom institutu „General Stevan Bošković“ u Beogradu danas je održana vojna svečanost povodom Dana ove naučno-istraživačke ustanove i Dana geodetske službe Vojske Srbije.

Povodom praznika, na svečanom skupu su predstavljeni najznačajniji rezultati rada ustanove u godini za nama i dodeljena priznanja najboljim pojedincima, te zahvalnice institucijama sa kojima Vojnogeografski institut ostvaruje uspešnu saradnju.

SVETI SAVA POSETIO SRPSKE MALIŠANE U NORVEŠKOJ: „Kroz učenje i igru do trajnih veza sa svojim korenima“ (FOTO/VIDEO)

Obeležavanje praznika bilo je prilika da se istaknu stručnost i profesionalan odnos zaposlenih u izvršavanju zadataka geotopografskog obezbeđenja Vojske Srbije, kao i odlični rezultati postignuti u domenu istraživačko-razvojne i proizvodne delatnosti Instituta.

Ministarstvo odbrane Republike Srbije

MINISTAR MALI OBRADOVAO GRAĐANE: „Danas počinje isplata penzija za povišicom od 12,1 odsto!“

Dan Vojnogeografskog instituta i Dan geodetske službe obeležavaju se u spomen na 5. februar 1876. godine, kada je doneta odluka o formiranju Đeneralštaba srpske vojske, koji je u svom sastavu imao odeljenje namenjeno za premer Srbije za vojne potrebe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter