Izvor: Tanjug
11.02.2021 u 07:19
0

VOZAČI OPREZ: Ponovo stižu zimski uslovi vožnje

U Srbiji će danas doći do pogoršanja vremena uz osetni pad temperature, a naoblačenje sa kišom i snegom u planinskim predelima doneće ponovo prave zimske uslove vožnje.

Jak vetar u košavskom području i na planinama, povremeno sa olujnim udarima dodatno će otežavati saobraćaj, saopstio je AMS S.

Svi prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni i saobraćaj se za sada odvija umerenim intenzitetom i bez zastoja ali zbog najavljenih promena vremenskih prilika savetuju se vozači da poštuju ograničenja brzine i da voze pažljivo, kao i da koriste zimske pneumatike i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

NAJVAŽNIJE DANAS

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Pronađeno 46 migranata, odmah prebačeni u prihvatne centre!

KORONA PRESEK: Zaraženo još 2.088 ljudi! Raste broj osoba na respiratoru

SPUTNJIK STIGAO I U REPUBLIKU SRPSKU: U petak prve vakcine

SINOD PRESEKAO! Ovde će se birati novi patrijarh!

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05:15 časov, teretna vozila na Batrovcima, na izlazu, čekaju 180 minuta, Šidu 90, Horgošu 90 minuta, Kelebiji 60 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter