Izvor: Tanjug
02.06.2023 u 07:10
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 02. JUN: Nastavlja se nestabilno vreme sa pljuskovima

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), do kraja ove i u prvoj polovini sledeće sedmice nastavlja se nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom.
Lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode: grad, jak i olujni vetar i velika kolièina padavina za kratko vreme, od 20 do 50 mm u zoni najintenzivnijih pljuskova, ponegde i više.
Danas u Srbiji ujutru ponegde po kotlinama zapadne i jugozapadne Srbije kratkotrajna magla.
Tokom dana promenljivo i nestabilno povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji će biti izraženiji u drugom delu dana.
Lokalno se očekuju i grmljavinske nepogode sa jakim pljuskom za kratko vreme, gradom i kratkotrajno jakim vetrom u zoni pljuska.
Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, a najviša od 23 do 27 stepeni.
U Beogradu promenljivo i nestabilno povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji će biti izraženiji u drugom delu dana.
Vetar slab promenljiv. Najniža temperatura oko 16 stepeni, a najviša dnevna oko 24 stepena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter