Izvor: Kurir.rs
10.05.2023 u 07:15
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 10. MAJ: Danas oblačno i vetrovito, do 20 °C

Iznad većeg dela Srbije danas će biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito, ujutro i pre podne na jugu i istoku ponegde sa kišom.

Iznad većeg dela Srbije danas će biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito, ujutro i pre podne na jugu i istoku ponegde sa kišom. Na severozapadu zemlje očekuje se pretežno sunčano, dok se po podne i uveče kiša i lokalni pljuskovi, uz mogućnost grmljavine, očekuju na jugu i zapadu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Oblačno vreme, u nekim delovima sa kišom

Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, u košavskom području jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine.

Najniža temperatura od 6 do 11 °C, najviša od 14 do 20 °C. U toku noći ka četvrtku u većem delu Srbije oblačno s kišom, ponegde i pljuskovima. U Beogradu će biti promenljivo oblačno i vetrovito sa više sunčanih sati u toku jutra i prepodneva. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura oko 9 °C, a najviša dnevna oko 19 °C. Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno sa čestom kišom, ponegde i pljuskovima s grmljavinom, lokalno i sa uslovima za obilnije padavine.

Do kraja ove i početkom sledeće sedmice biće i vetrovito. U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine, naročito na jugu Banata i u donjem Podunavlju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter