Izvor: Tanjug
11.02.2023 u 07:25
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 11. FEBRUAR: Ujutru mraz, moguć sneg krajem dana, temperatura do 7 stepeni

Vetar slab i umeren, uveče na istoku Srbije i jak zapadni i severozapadni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će danas ujutro biti vedro uz umeren i jak mraz, a ponegde po kotlinama i visoravnima jugozapadne Srbije magla.

U toku dana se očekuje malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Uveče na severu Srbije, a tokom noći i u ostalim krajevima najavljeno je jače naoblačenje koje će u drugom delu noći u Vojvodini i zapadnoj Srbiji usloviti mešovite padavine, u ostalim krajevima sneg, a u centralnoj i jugozapadnoj Srbiji lokalno se očekuje i kiša koja će se lediti na tlu.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: U toku dana sunčano, temperatura do 5 stepeni

Vetar slab i umeren, uveče na istoku Srbije i jak zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od -12 do -5 stepeni, na Pešteri i do -20 stepeni, a najviša od 2 do 7 stepeni.

U Beogradu se ujutru očekuje umeren mraz, pre podne pretežno sunčano, a od sredine dana umereno oblačno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vetar slab, zapadni. Najniža temperatura od -9 do -5 stepeni, a najviša oko 5 stepeni.

Uveče jače naoblačenje, koje će u drugom delu noći u nižim delovima grada usloviti mešovite padavine (kišu i sneg), a u višim delovima je moguće stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter