Izvor: Tanjug
11.01.2023 u 06:59
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 11. JANUAR: Danas oblačno i hladnije, najviša dnevna temperatura do 7 stepeni!

Spremite kišobrane i kape!

U Srbiji danas oblačno i hladnije, u Vojvodini kiša, u nižim predelima centralne i južne Srbije mešovite padavine (kiša i sneg), a u višim predelima sneg uz povećanje visine snežnog pokrivača za pet do 10, lokalno i za 15 centimetara. Posle podne i uveče prestanak padavina.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Hladno vreme i kiša koja će posle podne i uveče preći u sneg

Vetar ujutro i pre podne umeren i jak, zapadni i severozapadni, od sredine dana u slabljenju, saopštio je RHMZ.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najniža temperatura od 0 do 4 stepena Celzijusa, najviša od 3 do 7. U Beogradu danas oblačno i hladnije povremeno sa kišom. Kasnije posle podne prestanak kiše. Vetar ujutro i pre podne umeren i jak, zapadni i severozapadni, od sredine dana u slabljenju. Temperatura bez većeg kolebanja od 3 do 5 stepeni.

Do 18. januara umereno do potpuno oblačno i malo toplije. Sutra i u petak na severu Srbije ponegde sa slabom kišom. U subotu u svim krajevima kiša, na visokim planinama slab sneg, uz prestanak padavina ujutro i pre podne na severozapadu, a posle podne i u ostalim krajevima. Zatim do kraja perioda u većini krajeva suvo, a slaba kratkotrajna kiša očekuje se uglavnom na krajnjem severu zemlje kao i ponegde u brdsko-planinskim predelima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter