Izvor: Tanjug.rs
15.05.2023 u 07:08
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. MAJ: Danas pretežno oblačno, mestimično s kišom

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a u Vojvodini i u zapadnim i jugozapadnim krajevima i sa pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i olujni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura sutra će iznositi od 12 do 16, najviša od 17 do 22 stepena.

I u Beogradu danas pretežno oblačno, povremeno sa kišom. Vetar umeren, kratkotrajno i jak, jugoistočni, od sredine dana u slabljenju.Najniža temperatura oko 15 stepeni, najviša oko 19.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, biće promenljivo sa čestom kišom, ponegde i pljuskovima s grmljavinom i lokalno izraženijim padavinama.
U utorak u košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom, koji će na jugu Banata i u donjem Podunavlju dostizati udare olujne jačine, a krajem dana prestanak košave.

CRVENA KIŠA, OLUJNI VETAR I GRAD: Ovo je detaljna vremenska prognoza za narednu nedelju
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter