Izvor: Tanjug
04.02.2023 u 07:28
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 4. FEBRUAR: Oblačno i vetrovito, ponegde sa kišom, temperatura do 7 stepeni

Duvaće umeren i jak severni i severozapadni vetar, koji će dostizati udare olujne jačine. 

Danas će biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito, na severu mestimično s kišom, u ostalim krajevima s kišom, susnežicom i snegom.

Po podne će na severu doći do prestanka padavina, uveče i do razvedravanja, dok se u ostalim krajevima očekuje sneg, pa će u predelima južnije od Save i Dunava doći do formiranja snežnog pokrivača visine 5 do 10 centimetara.

Na planinama će doći do ppovećanja postojećeg snežnog pokrivača za novih 10 do 20 cm i to uz vejavicu, odnosno mećavu i stvaranje snežnih nanosa.

Duvaće umeren i jak severni i severozapadni vetar, koji će dostizati udare olujne jačine.

Minimalna temperatura biće od -2 do 4, najviša od 3 do 7 stepeni.

MENJA SE KURS EVRA: Evo novih podataka

I u Beogradu oblačno i vetrovito s kišom, po podne i uveče u višim delovima grada sa susnežicom i snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača, a kratkotrajna pojava susnežice moguća je ponegde i u nižim delovima.

Duvaće jak zapadni i severozapadni vetar, sredinom dana kratkotrajno i olujni.

Najviša temperatura biće ujutro i pre podne, oko 4 stepena, posle podne i uveče u padu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti osetno hladnije, naročito u jutarnjim satima, kada se očekuje slab i umenule.

Sutra se očekuje umereno do potpuno oblačno, na severu pre podne i pretežno vedro, a sneg se očekuje ponegde u brdsko-planinskim predelima uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Severni vetar bice u slabljenju.

Zatim suvo i hladno sa dosta sunčanih intervala, samo se u ponedeljak na planinama očekuje provejavanje slabog snega, a od srede maksimalna temperatura biće u manjem porastu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter