Izvor: Tanjug
04.06.2023 u 06:57
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 4. JUN: Pretežno sunčano, temperatura do 27 stepeni

U Srbiji će danas na severu i zapadu zemlje biti pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost.

U ostalim krajevima promenljivo biće oblačno, na istoku i jugu i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti obilniji. Vetar slab, u košavskom području umeren, a na jugu Banata povremeno i jak jugoistočni.

Najniža temperatura od 10 do 16 °C, a najviša, od 20 °C u Negotinskoj Krajini, do 26 °C na severozapadu i zapadu Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

NOĆ ZA NAMA: Saobraćajne nesreće i 107 intervencija

U Beogradu će biti pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 15 °C, a najviša oko 25 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će se zadržati promenljivo i nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina. Od ponedeljka do srede, u košavskom području duvaće umeren, a na jugu Banata povremeno jak jugoistočni vetar. Najviša dnevna temperatura u većini mesta od 23 do 27 °C.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter