Izvor: Tanjug
05.05.2023 u 07:07
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 5. MAJ: Promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima, najviša dnevna do 24 C

U Srbiji danas promenljivo oblačno sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska, koji će biti češći u brdsko-planinskim predelima, dok se u Vojvodini i Negotinskoj Krajini očekuju duži sunčani intervali.

Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 6 do 11, a najviša od 20 do 24 stepena, saopštio je RHMZ.

„POTRAŽIMO ODGOVORNOST I KRIVICU U SEBI“ Patrijarh Porfirije održao opelo za pokoj duša nastradalih učenika (VIDEO)

U Beogradu veću deo dana pretežno sunčano i toplije, samo je pre podne i sredinom dana, uz više promenljive oblačnosti, u pojedinim delovima grada moguća kratkotrajna kiša.

Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura oko 11, a najviša oko 23 stepena.

U Srbiji u narednih sedam dana, do 12. maja, prosečno toplo sa maksimalnim temperaturama u većini mesta od 20 do 25 stepeni.

U nedelju (07.05.) lokalno i do 27 stepeni, a samo će u Negotinskoj Krajini sledeće sedmice (od 08.05.) biti malo svežije – od 18 do 20 stepeni.

Zadržaće se promenljivo vreme uz sunčane intervale.

Kratkotrajna kiša sutra je moguća samo na istoku Srbije i u planinskim predelima, a od nedelje (07.05.) biće uslova i za lokalne pljuskove sa grmljavinom, koji će početkom naredne sedmice (08 – 09.05.) biti češća pojava na zapadu i jugozapadu zemlje.

Istovremeno će u košavskom području od nedelje do kraja perioda (07 – 12.05.) duvati umeren, povremeno jak jugoistočni vetar – košava, na jugu Banata i sa udarima olujne jačine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter