Izvor: Novosti
02.03.2023 u 07:31
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 02. MART: Ponesite kišobrane, lepo vreme neće skoro

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana.

VREME U SRBIJI

Pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama i sa snegom. Najniža temperatura od 2 do 6, a najviša od 6 do 13 stepeni.

Vetar slab do umeren, u košavskom području ponegde i jak, jugoistočni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME U BEOGRADU

I u glavnom gradu se očekuje pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom, uglavnom ujutro i pre podne. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar.

Najniža temperatura oko 5, a najviša oko 9 stepeni.

PROGNOZA ZA NAREDNIH SEDAM DANA

Do subote će u Srbiji biti oblačno, ponegde sa slabom kišom, na planinama i sa snegom. U nedelju suvo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i uz pojačanje severozapadnog vetra, naročito u Vojvodini i na istoku Srbije.

U prvom delu naredne sedmice očekuje se malo toplije vreme, ali promenljivo uz čestu pojavu kiše i uz pojačan južni i jugozapadni vetar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter