Izvor: Tanjug
01.02.2023 u 07:05
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA PRVI FEBRUAR: Danas oblačno i malo toplije, u toku dana moguća slaba kiša, ponegde i sneg!

Ponesite kišobrane , kape i rukavice.

U Srbiji jutro hladno i oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega. Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije, a u drugom delu dana mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom, u brdsko- planinskim predelima sa kratkotrajnim snegom, saopštio je RHMZ. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak.

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Smena oblaka i sunca, povremeno kiša i sneg

Jutarnja temperatura od -3 do 2 , najviša dnevna od 7 do 12 stepeni. I u Beogradu jutro hladno i oblačno, na širem području grada moguće je provejavanje slabog snega. Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije u odnosu na prethodni period, a u drugom delu dana povremeno se očekuje slaba, kratkotrajna kiša. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od -1 do 2 , najviša dnevna oko 10 stspeni. U narednih sedam dana umereno do potpuno oblačno i hladnije, povremeno uglavnom sa slabim padavinama, a veća količina padavina očekuje se u subotu uz umeren i jak severozapadni vetar koji će ponegde dostizati i olujne udare i to naročito u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama.

Sneg se mestimično očekuje tokom noći i u jutarnjim satima, dok će tokom dana u nižim predelima padati uglavnom kiša ili susnežica, a u brdsko- planinskim predelima sneg koji se u subotu i nedelju očekuje i u nižim predelima južne Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter